Home School Dads

Line


Spacespace
Message Boards
Stripes

space
Home School Dads
A Website for Fathers who Home School
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Adidas sko mode

 
Post new topic   Reply to topic    Home School Dads Forum Index -> Science
View previous topic :: View next topic  
Author Message
penetrateJoined: 12 Jun 2018
Posts: 3

PostPosted: Tue Jun 12, 2018 5:41 am    Post subject: Adidas sko mode Reply with quote

[img]https://schuh.sirv.com/34/3420801660/3420801660-01-01.jpg?scale.option=fill&scale.width=433&scale.height=433&profile=&crop.width=100.0000%25&crop.height=100.0000%25&quality=75[/img]

Inspireret af zeitgeisten Adidas sko mode ramte adidas nulstillingsknappen ved at fjerne alt, hvad der var for stort, for at give alt, der var afgørende for det voksende mærke. Fra denne idé opstod adidas Equipment Shoen, almindeligvis kendt som adidas EQT. Denne dristige tænkning udstødt alle regler og tendenser til at designe en sko, der udelukkende opfyldte atletens behov for ydeevne, beskyttelse, komfort og støtte. Det fulgte ikke mode eller fads, men EQT skåret i stedet en plads til sig selv som et instrument til at få tingene gjort og opfylde ens mål. Skos design gav plads til det nye adidas 3 Stripes logo, og blev næsten øjeblikkeligt en gadekulturhæftning.


adidas falder endnu Adidas Mænd sko nyt en farveway af den populære udstyrsstøtte 93/17. Den øvre kommer i en ren blanding af hovedsagelig hvid med blå og sort rundt om hælen. 93/17 blev oprindeligt frigivet i januar 2017 og er stadig speciel til sin formede Boost mellemsål, der er inspireret af klassiske EQT mellemsål.


Adidas Originals EQT Adidas sko varmt salg Support ADV Shoe har premium materialer og en målrettet konstruktion designet til at bære sin arv i fremtiden og skiller sig ud i en skare. Dens helt nye pixel strikket øvre med en behagelig jerseyforing skaber en soklignende pasform. En blødstøbt TPU-hælbur og elastiske TPU-detaljer på siderne giver støtte, mens en OrthoLite® sokliner forbedrer komforten. Dens kompressionsstøbte mellemsål med integrerede 3 Stripes giver polstring, samtidig med at skoens arv afvises, da en gummi ydersål muliggør trækkraft. EQT-signaturbåndstrimlerne strækker de 3 striber fra mellemsålen til snøret, og skoen bærer adidas Trefoil-logoet og markerer det som en af ​​originalerne.

I en ny alder, adidas eqt der konstant udvikler sig, adidas holder op med innovationer og fremskridt ved at bringe sit bedste til en sko, der har størknet sit sted i verden. Ved at beholde kun, hvad der er nødvendigt og genfortolke dets design, holder EQT Support ADV Shoe sig til den oprindelige filosofi om ""Alt, der er vigtigt og intet der ikke er.""

http://www.sort5sko.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Home School Dads Forum Index -> Science All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Space

Space
Space
space